Γενικές

ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

Τρίτη 28/06/2022 σήμερα και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα στο πόδι για τους Βαθμούς των Πανελληνίων. Άλλοι χαίρονται και δικαιολογημένα, κόποι ετών δεν πήγαν χαμένοι,  άλλοι λιγότερο χαρούμενοι , άλλοι πάλι πιο απογοητευμένοι. Έτσι είναι η ζωή παιδιά μου, τέτοιους κύκλους κάνει και θα συνεχίσει να κάνει παρά πολλούς στο μέλλον. Είναι μια μάχη, την όποια κάποιοι «κέρδισαν», άλλοι έχασαν, αλλά δεν παύει να είναι μόνο μια μάχη, απ΄ τις πολλές που θα δώσετε στη ζωή  σας.

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης σχολείου 2022

Έτησια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2021-2022)
Α. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Το   Γενικό   Λύκειο   Καρπερού   με   το      Κέντρο   Πρόληψης   των   εξαρτήσεων   και   προαγωγής   της ψυχοκοινωνικής υγείας "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, διοργανώνει (σύμφωνα με το νόμο 4823/2021/αρθρο 95) σεμινάριο εκπαιδευτικών με θέμα: «: Το σύνδρομο της επαγγελματικής εξουθένωσης ».

Στόχοι του σεμιναρίου είναι:

Πρώτη Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2020-2021)

Πρώτη Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2020-2021)

Α. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Καταγράφονται συνοπτικά τα χαρακτηριστικά και οι ιδιαιτερότητες της σχολικής μονάδας, που κρίνονται σημαντικά για την αποτύπωση της εικόνας του σχολείου

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΕΛ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό συγχαίρουν τους μαθητες για την επιτυχία τους και τους ευχονται καλές σπουδές.

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Ευχές για τις Πανελλαδικές

Εύχομαι ολόψυχα  καλή  επιτυχία σε  όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που ξεκινούν σήμερα τον πρώτο μεγάλο και δύσκολο αγώνα της ζωής τους,  συμμετέχοντας στις  Πανελλαδικές Εξετάσεις.  

Η προετοιμασία σας υπήρξε δυσκολότερη από κάθε προηγούμενη χρονιά,  καθώς έγινε μέσα στις συνθήκες που δημιούργησαν οι επιπτώσεις  της πανδημίας τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία  όσο και στην καθημερινότητα όλων μας.

Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή από το Λύκειο Καρπερού για τη δωρεά βιβλίων

 

H σχολική κοινότητα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Καρπερού  εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Ντίνα Αθανάσιο για τη σημαντική δωρεά μεγάλου αριθμού βιβλίων από την προσωπική του βιβλιοθήκη, για τον εμπλουτισμό των συλλογών του Σχολείου. 

Η υποχρεωτική σχολική κάρτα για την πρόσβαση στα σχολεία από Δευτέρα

Η υποχρεωτική σχολική κάρτα για την πρόσβαση στα σχολεία από Δευτέρα –

Δημοσιεύθηκε η απόφαση για τον υποχρεωτικό έλεγχο self test

10 Απρίλιος 2021 9

Η υποχρεωτική σχολική κάρτα για την πρόσβαση στα σχολεία από Δευτέρα - Δημοσιεύθηκε η απόφαση για τον υποχρεωτικό έλεγχο self test

 

    Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου από τον κορωνοϊό από μαθητές και εκπαιδευτικούς

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ

Σας ενημερώσουμε ότι, όπως ανακοινώθηκε σε σχετικό Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε σήμερα  στον επίσημο ιστότοπο του ΥΠΑΙΘ, παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης –Δήλωσης των αποφοίτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021, καθώς και για τη συμπλήρωση της ήδη υποβληθείσας Αίτησης-Δήλωσης μαθητών.

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2021

Υποβολή της Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021, στην προθεσμία από Δευτέρα 8 Μαρτίου  έως και Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΛ 6976015587

Σελίδες