ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2023-24

Σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στα σχολεία, Γυμνάσιο και στο Λύκειο Καρπερού, σηματοδοτώντας έτσι το ξεκίνημα μιας νέας σχολικής χρονιάς. Παρόντες ήταν φορείς του τόπου, ο Αντιπεριφερειαρχης Γρεβενών Κος Φωλίνας Αθανάσιος  ο Δήμαρχος Κος Κορδίλας Δημήτριος η Αντιδήμαρχος Κα Ανδρώνη Αρετή, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μας.

Αστυνομικές Σχολές : Η προκήρυξη

Αστυνομικές Σχολές : Η προκήρυξη

Οι υποψήφιο υποχρεούνται να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00
Ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η Προκήρυξη για την εισαγωγή των υποψηφίων  στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2023.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Προκήρυξη

Προκήρυξη για εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού Σώματος

Ανακοινώνεται ότι, η Προκήρυξη για την εισαγωγή ΙΔΙΩΤΩΝ στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, με το σύστημα των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: 6ΨΚΧ4653ΠΩ-5Λ8), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

 

Αιτήσεις – προθεσμία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                                                                              ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στρατιωτικές Σχολές: Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις από 30 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου

Από την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου  και ώρα 08:00 έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 24:00, θα πρέπει οι  υποψήφιοι των Στρατιωτικών Σχολών να υποβάλουν  αίτηση  συμμετοχής  στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) , οι οποίες θα διεξαχθούν την Άνοιξη.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Προκήρυξη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Ανακοίνωση ΓΕΛ Καρπερού

 

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας , οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και έπειτα από δυο χρόνια έλλειψης επικοινωνίας λόγω της πανδημίας, ήρθαμε σε ουσιαστική επαφή και επικοινωνία μαζί τους για τα προβλήματα των μαθητών και του σχολείου μας.

Η συνάντηση έληξε επιτυχώς καθώς πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές για το νέο Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Πρόεδρος

Ορφανίδου Σοφία

Αντιπρόεδρος

Παλπάνης Βαγγέλης

Σελίδες