Αναμνηστικά στους μαθητές της Γ Λυκείου.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο γονέων για τα αναμνηστικα που εδωσαν στα παιδιά της Γ Λυκείου και τους ευχόμαστε καλα αποτελέσματα και καλή σταδιοδρομία.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2023-24

Σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στα σχολεία, Γυμνάσιο και στο Λύκειο Καρπερού, σηματοδοτώντας έτσι το ξεκίνημα μιας νέας σχολικής χρονιάς. Παρόντες ήταν φορείς του τόπου, ο Αντιπεριφερειαρχης Γρεβενών Κος Φωλίνας Αθανάσιος  ο Δήμαρχος Κος Κορδίλας Δημήτριος η Αντιδήμαρχος Κα Ανδρώνη Αρετή, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μας.

Αστυνομικές Σχολές : Η προκήρυξη

Αστυνομικές Σχολές : Η προκήρυξη

Οι υποψήφιο υποχρεούνται να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00
Ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η Προκήρυξη για την εισαγωγή των υποψηφίων  στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2023.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Προκήρυξη

Προκήρυξη για εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού Σώματος

Ανακοινώνεται ότι, η Προκήρυξη για την εισαγωγή ΙΔΙΩΤΩΝ στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, με το σύστημα των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: 6ΨΚΧ4653ΠΩ-5Λ8), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

 

Αιτήσεις – προθεσμία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                                                                              ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στρατιωτικές Σχολές: Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις από 30 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου

Από την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου  και ώρα 08:00 έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 24:00, θα πρέπει οι  υποψήφιοι των Στρατιωτικών Σχολών να υποβάλουν  αίτηση  συμμετοχής  στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) , οι οποίες θα διεξαχθούν την Άνοιξη.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Προκήρυξη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Σελίδες