ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2023-24

Σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στα σχολεία, Γυμνάσιο και στο Λύκειο Καρπερού, σηματοδοτώντας έτσι το ξεκίνημα μιας νέας σχολικής χρονιάς. Παρόντες ήταν φορείς του τόπου, ο Αντιπεριφερειαρχης Γρεβενών Κος Φωλίνας Αθανάσιος  ο Δήμαρχος Κος Κορδίλας Δημήτριος η Αντιδήμαρχος Κα Ανδρώνη Αρετή, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μας.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τους μαθητές μας , αφού τέλεσε τον αγιασμό ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Δαβίδ, ο οποίος στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στους μαθητές ευχόμενος δύναμη, υπομονή και καλοτυχία.

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό  ο δήμαρχος και , ο Αντιπεριφερειαρχης ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους. Αμέσως μετά οι  Διευθυντές των σχολείων, καλωσόρισαν τους μαθητές και ιδιαίτερα αυτούς της Α” Γυμνασίου τονίζοντας ότι τόσο οι ίδιοι όσο κι οι Σύλλογοι καθηγητών θα στέκονται πάντα αρωγοί δίπλα στους μαθητές, ώστε να είναι εποικοδομητική η νέα σχολική χρονιά, γεμάτη ωραίες σχολικές εμπειρίες.

Στο τέλος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την πρόεδρο του κα. Ορφανίδου Σοφία προσέφεραν διάφορα εδέσματα στα παιδιά.

Σχολικό Έτος: 

Είδος Ανακοίνωσης: 

Τάξεις: