Παρουσίαση Προγραμμάτων 2012-2013

Στις 26/04/2013, στην αίθουσα παρουσιάσεων του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των ετήσιων περιβαλλοντικών και πολιτιστών προγραμμάτων καθώς και των προγραμμάτων υγείας από τους μαθητές.

Αρχικά έγινε η πρώτη παρουσίαση από την Ά Λυκείου του προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα "Πρώτες Βοήθειες" με υπεύθυνους καθηγητές τους Τζιούφα Βασίλειο, Νασιόπουλο Απόστολο, Μιχαήλ Ειρήνη και Φλόκα Αθανάσιο.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ερευνητικής εργασίας της Β Λυκείου με θέμα "Κατασκευή σχολικής ιστοσελίδας". Την ερευνητική εργασία παρουσίασαν  οι μαθητές Μπιζιώτας Βάιος και Παπαδοπούλου Θένια με υπεύθυνους καθηγητές τους Καλκάνη Θωμά και Κρομμύδα Δέσποινα.

Τέλος παρουσιάστηκε το πολιτιστικό πρόγραμμα "LMS-Συστήματα Διαχείρησης Μάθησης" από τις μαθήτριες Μυρτσιώτη Μαρία και Παπαγεωργοπούλου Ελένη. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές της Β και της Γ Λυκείου με υπεύθυνους καθηγητές τους Καλκάνη Θωμά, Κρομμύδα Δέσποινα, Τζιούφα Βασίλειο και τον διευθυντή του σχολείου Νασιόπουλο Απόστολο.

Είδος Δραστηριότητας: 

Σχολικό Έτος: 

Τάξεις: 

Μαθήματα: 

Είδος Προγράμματος: 

Σχετιζόμενα Κείμενα: